Voor ons is het van groot belang dat je helemaal blij bent met je aankoop! Is dit toch niet het geval? Laat het ons dan absoluut even weten. Niet 100% tevreden is namelijk geld terug.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn af te gaan op foto's op je beeldscherm. Zonder opgave van reden mag je daarom binnen 14 dagen nadat de bestelling is ontvangen producten retour sturen. Producten dienen in hun originele verpakking te worden verstuurd, uiteraard zonder beschadigingen. Retour verzendkosten zijn gratis binnen Nederland! De retour verzendkosten voor pakketten vanuit Belgie bedragen €8,95.

Je bestelling retour sturen is super simpel! Hoe gaat het in zijn werk?

1) Stuur ons een e-mail waarin je duidelijk het ordernummer vermeld en het artikel dat je wilt retourneren. 

2) Binnen 24 uur sturen wij je een e-mail met een link naar het retour verzendlabel. Deze kun je vervolgens eenvoudig downloaden en uitprinten. De retour verzendkosten voor zendingen vanuit Belgie kunnen hier ook veilig en snel worden voldaan via  Bancontact, Mastercard of Visa.

3) Plak nu het verzendlabel op de verzenddoos zonder dat er plakband over de barcode heen komt. De labels zijn tot maximaal 14 dagen geldig en dienen binnen deze tijd afgegeven te worden op een PostNL servicepunt. Je hoeft verder niets te betalen, afgeven is voldoende, maar neem wel even het bonnetje mee als bewijs van afgifte. 

Voor een overzicht van alle PostNL servicepunten in Nederland, klik hier

4) Zodra wij de artikelen retour hebben ontvangen storten wij het gehele aankoopbedrag (exclusief de € 0,95 verzendkosten) binnen 3 dagen terug.

Nog vragen? Laat het ons dan zeker even weten!

 

© 2015 - 2023 TOUTESTBELLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel