Betaalbare luxe

Oké, die “vrouwen hebben nooit genoeg tassen” uitspraak is een KLEIN beetje cliché. Maar, let’s be honest, niets is minder waar. Willen we niet allemaal een bijpassende tas bij die ge-wel-dige outfit die je vandaag uit de kast gaat trekken? Het is eigenlijk heel stiekem toch ook één van de belangrijkste gedachten achter ons hele concept. Mooie, unieke, handige én betaalbare tassen. En dat alles gewoon in één. Zo zou je, geheel theoretisch gezien, bij iedere outfit een bijpassende tas bij je kunnen dragen. We like!

Daarnaast draait alles bij ons om de ervaring. We streven ernaar dat je geniet van je gehele aankoopervaring. Dat je inspiratie opdoet uit onze foto’s en uit onze collectie. Dat je het uitpakken van je bestelling ervaart als het uitpakken van een leuk cadeau. En dat je vooral ook geniet van het moment dat je jouw nieuwe tas zojuist hebt “ingeladen” en voor het eerst mee naar buiten neemt. Oh ja. En is er in bovenstaand proces ook maar IETS dat wij voor je kunnen betekenen? Dan staat onze klantenservice altijd vol enthousiasme voor je klaar! 

De naam TOUTESTBELLE? Dat is een beetje een woordgrapje. Het is een samenvoeging van “tuttebel” en de (foute) Franse vertaling van “alles is mooi”. Just a little joke dus, want het leven is een glimlach waard. We hopen dat je iets leuks ziet en/of dat je inspiratie opdoet. Mocht je vragen of suggesties hebben, we horen altijd graag van je!

Over Renske - in 2012 begonnen met TOUTESTBELLE

Met een noodgang die hoge duikplank afrennen, bommetje naar beneden en als het zeer doet dan zien we het dan wel weer? Precies. Zo ben ik ook. Zo begon ook dit alles, met een studie Mandarijn Chinees/Interculturele Communicatie in 2006. De Chinese economie was in opkomst, ik wilde de zakenwereld in en hoeveel Nederlandse meiden spraken er nou Chinees? Genoeg motivatie leek me. Nooit saai in China, memories for life en een aanrader mocht je doen aan de welbekende bucket list.

In 2010 verhuisde ik naar Londen waar ik Cum Laude mijn Master International Business Management haalde en vanaf dat moment snapte ik wat Loesje bedoelde met “soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert”. De inspiratie voor TOUTESTBELLE haalde ik uit de mooie steden waar ik heb mogen wonen, uit mijn reizen en uit de vele inspirerende bloggers die je tegenwoordig vindt online. Pas eind 2014 besloot ik mijzelf volledig te richten op TOUTESTBELLE en vanaf dat moment ging het hard. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Het is hard werken, maar zonder enige twijfel mijn enige echte dreamjob.

Mijn motto: “有志者事竟成” (waar een wil is, is een weg). Dus mocht je ook een eigen bedrijf willen starten, GO for it, leg je passie erin, maar vooral ook: houd vol! Nothing great comes easy.

 

 

© 2015 - 2023 TOUTESTBELLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel